måndag 26 oktober 2009

Vilken träning passar dig?

Hittade ett kul test på Iform.se där du kan få fram din fitnessprofil och se vilken sport som passar dig bäst, allt utifrån ditt temperament. Känns som att mitt resultat faktiskt stämde rätt bra, sånt blir jag alltid imponerad av. "Du är en verklig nattuggla och har din energihöjdpunkt sent på kvällen. Du kan lika gärna strunta i att försöka komma upp på morgonen för att löpträna. Försök i stället planera in dina träningspass på kvällen när det inte är smockfullt på gymmet." Eller vad sägs om "Vad angår smidighet trivs du bäst med övningar hemma på golvet." Ja, jag gillar faktiskt att köra hemmayoga framför DVD:n eller stretcha samtidigt som jag slöar framför teven.

Hur stämde testet på dig?

2 kommentarer:

  1. Hmmm, stämde hyfsat... Det enda som var helt korrekt var att BODYPUMP passade mig i styrketräningsväg. Och jazzdansen för kondition var nästan sant. Pilates för smidighet stämmer sådär: instruerar iofs BODYBALANCE, och där ingår det ju lite, men renodlad pilates tycker jag är tråkigt. Resten, triathlon och mountainbiking och sånt, är inget jag pysslar med, men kanske borde prova då :).

    SvaraRadera
  2. Ja precis - det kan ju funka som inspiration för att testa något nytt om inte annat! Själv ska jag då försöka ge mig på cykling och riktig långdistanslöpning. Kanske ett projekt till våren?

    SvaraRadera