torsdag 15 oktober 2009

Alexander McQueen för Puma

Även byrån Star PR hade öppet hus för pressen igår för att visa nyheterna inom skönhet och mode, och det var lika trevligt som vanligt. Bloggare och inbjudna journalister stod och smuttade på skumpa och snittar, och kollade in sina favoritmärken.

Jag var lite intresserad av Alexander McQueens kollektion för Puma, och hittade en rätt spännande dress, men annars var det mest skor eftersom alla kläder inte har börjat säljas i Sverige. Kikade även in lite söta gympaskor i lightweight från New Balance och studerade Pumas afrikainspirerade plagg. Inte mina favoriter kanske, kändes som ett rätt galet mönster, men kul kanske för den som blir pigg av massor av färg på samma gång.
Inom skönheten hittade jag en fräsch ny spaserie från Lumene, ett märke som brukar leverera med sina annorlunda ingredienser inspirerade av nordisk natur.

Min nya hårfavorit TRESemmé går bra på marknaden, vilket inte är så konstigt eftersom det är en otroligt prisvärd produkt som räcker länge och dessutom gör håret jättemjukt! Kändisfrisören Marre Hitti är ambassadör för märket i Sverige och berättade för mig att när märket startade så var det en exklusiv salongsprodukt som bara kunde hittas hos hårfrisörer. Sen bestämde man sig för att utöka konceptet och börja sälja i butikerna, och började tillverka stora mängder för att få ner priset, det är absolut ingen skillnad i innehållet försäkrar Marre. Han säger att han gärna hade använt det till sina kunder på salongen men inte får eftersom det numer säljs ute i butik så pass billigt, men att han brukar rekommendera folk att gå till Ica eller Konsum och köpa det efteråt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar