fredag 23 oktober 2009

Lämna in dina gamla träningskläder

SATS har en kampanj på gång i samarbete med Stadsmissionen, kallad Orka göra skillnad. På flera av SATS träningslokaler runt om i landet finns containrar där du kan lämna in dina gamla träninskläder och träningsskor som du kanske tröttnat på eller växt ur på ett eller annat sätt. Alla kläder går i första hand till de hemlösa, och blir det något över så säljs plaggen och vinsten går direkt utan omvägar in i verksamheten.

Du kan också lämna in vanliga kläder, så passa på att göra en riktig höststädning av din garderob. Tänk ordentligt igenom varje plagg, när använde du det sist? Har det inget rejält sentimentalt värde så fundera på om du verkligen kommer att använda det igen. Har du inte haft på dig det på tre år så kanske det finns någon annan som kan ha bättre användning för det?

2 kommentarer:

  1. Fy farao, så himla bra, go SATS!

    SvaraRadera
  2. Jag blev också jätteglad när jag såg en massa stora klädlådor när jag var och tränade på SATS Odenplan för ett par veckor sedan. Bra att de uppmanar folk att lämna in träningskläder, ofta tänker man kanske att ingen skulle väl vilja ha dem här gamla plaggen och bara slänger dem, även om de faktiskt kan komma till användning för någon annan. Håller med dig, bra jobbat SATS!

    SvaraRadera