onsdag 7 oktober 2009

Ute med min windstopper

Hade planerat ett besök på gymmet idag på förmiddagen, men när jag klev utanför porten och solen strålade på mig så gick jag upp i lägenheten och dumpade av väskan och begav mig ut på en powerwalk i stället. Hur härligt som helst! Skuttade fram över löv och mellan vattenpölar med en otrolig energi, och stannade till vid diverse bänkar för att göra dips och ett par trappor där jag energiskt sprang upp och ner några gånger. Älskar att ge mig iväg ut och bara göra det som faller mig in. Är ju naturligtvis en fördel att jag kan sticka iväg ut när det inte är fullproppat med andra människor i parkerna som behöver studera en när man gör sina övningar, känns som att jag har bättre fokus när jag vet att jag inte är iakttagen.

Var ute i min nya windstopper-jacka från adidas och jag är bara så kär i den! Frös inte det minsta, inte ens om händerna eftersom den har såna här härliga små ärmar som går ner över handen och som man kan stoppa in tummen i.

Nu ska jag fixa i ordning mig och ge mig ner på stan och möta söta mamma som kommer från Uppsala för att hänga med mig idag. Vi ska gå i affärer, njuta av långlunch och fika och bara mysa. Blir som en liten flicka igen när jag hänger med mamma. Men det är väl så för de flesta. Hur gammal man än blir är man fortfarande ett litet barn för sina föräldrar, och tvärtom. Vilket ju är ganska härligt...

2 kommentarer:

  1. Hej! Vilken fin blogg du har, går det bra med motivationen?

    SvaraRadera
  2. Hej Emma! Tack så mycket! Hm, jag är nog som alla andra, har mina starka perioder och andra som är lite segare. Men då brukar jag försöka se till att skriva en artikel om motivation så att jag får intervjua experterna och få lite nya tips. Försöker också se till att träna tillsammans med vänner när det känns tungt, och ladda iPoden med lite ny skön musik. Variation är nog mitt bästa tips, att se till att träningen aldrig känns monoton och tråkig.

    SvaraRadera