torsdag 24 september 2009

Pressträff hos Nokia

Svängde förbi pressträffen för Nokia en stund och kikade på nya modellerna. Vissa var så nya att de var prototyper fortfarande, men alla kommer vara up and running när det är dags för julklappsönskelistan att skrivas. Själv är jag lite skeptisk mot Touchscreens, har hört så många vänner som beklagat sig över att det inte är så smidigt, men det fanns andra finingar att spana på, som min favorit Classic 6700. Fanns i en härligt småtufft girliefärgat svart med rosa detaljer. Fint!
Det var jultema i lokalen på Birger Jarlsgatan, tomtar och julgranar och glögg och hela köret. Tanken var just att visa mobilerna nu så tidningarna hinner snappa upp dem och få med dem lagom till julnumret. Det funkar ju så i den här världen, man måste vara ute i god tid med tanke på lång pressläggning. Aladinaskarna, pepparkakorna med ädelost och alla tända ljus fick mig att börja längta till advent, inte många månader kvar nu...


Så, när det gäller mobiler och träning då. Pratade lite med Linn på PR-byrån Wenderfalck som höll i eventet, hon tipsade om Nokias modell 3720 som är lite mer stöttålig, klarar vattenstänk osv. Det krävs ju att mobilen klarar en del skakningar och regndroppar om du ska ha med den ut i spåret till exmepel. Finns en träningsapplikation att ladda ner från Nokia Ovi Store som heter Sportstracker, den är jag lite nyfiken på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar