tisdag 25 augusti 2009

Kändistränarnas smarta tips

Det finns gott om känsistränare i Hollywood. Och om man tittar på resultaten av deras och deras klienters hårda jobb så måste de ju komma med rätt bra råd, eller hur? Hittade en gammal artikel i Glamour som tar upp tips från några av stjärnoras favoritcoacher:

Fokusera mer på de muskler som folk ser - om du använder ärmlösa klänningar och linnen ofta så satsa på träning som ger dig vältonade armar. Folk som ser dig kommer att tro att resten av din kropp är lika vältränad.
- Mike Alexander (tränar Jessica Simpson & Amanda Bynes)

Träna så gott som dagligen - om du bara har små luckor kör du helt enkelt kortare pass. 25 minuters intensiv träning räcker, men då ska det vara fem dagar i veckan.
- Harkey Pasternack (tränar Eva Mendez & Alicia Keys)

Lyft de tyngsta viktern du kan en gång i veckan - för att få drömmusklerna måste du höga nivån då och då. Till din vanliga träning resten av veckan kan du använda lättare vikter.
- Teddy Bass (tränar Lucy Liu)

Skaffa en stor uppblåsbar boll - om du gör övningar, som situps, på ett ostadigt underlag aktiverar du massor av små muskler som du itne ens visste att du hade.
- Gunnar Peterson (tränar Jennifer Lopez och Amber Valletta)

Göm inte din kropp i säckiga kläder - om du har något oformligt på dig känner du dig oformlig och mindre motiverad. Våga testa tights!
- Ashley Borden (tränar Mandy Moore och Christina Aguilera)

Några grunder som alla tränare tror på:
1. Gör det du tycker om.
2. Variera din träning, annars kommer du att sluta få resultat.
3. Lyft tyngre vikter.
4. Kör intervallträning för att bränna fler kalorier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar