tisdag 14 april 2009

Vårens första promenad längst Djurgårdskanalen

Ett säkert vårtecken för mig är när jag börjar ge mig ut på långpromenad, gärna över Gärdet och Djurgården. Tog med mig Jonna som var härligt kittad i ny rosa träningsjacka och nya skor, och så gav vi oss iväg längs med Karlavägen bort mot Gärdet. Gillar att promenera till musik också, men tiden går såååå mycket snabbare när man är två och kan gå och tjattra hela vägen. Det är helt klart roligare med sällskap! Vi gick min gamla runda som jag brukade springa förra våren när jag tränade inför Tjejmilen, men eftersom formen är aningen tveksam just nu fick det alltså bli powerwalk i stället. 8 kilometer gick vi enligt Jogg.se, finns jättebra verktyg där för att mäta upp sin runda och även få tips på andras rundor.

Tjejgänget har precis bestämt oss för att anmäla oss till Vårruset i maj, är bara 5 kilometer så det borde väl alla klara av, tränade som otränade. Sen får nästa etapp bli Tjejmilen. Känner jag mig riktigt vågad så får det väl bli en halvmara efter det, men jag lovar absolut inget...

1 kommentar:

  1. Visst är det trevligt att powerwalka...
    antigen med en kompis eller till musik.
    Men ett litet tips att investera ett par bra skor som tex MBT skor.Det känns som man flyger fram och att det tar rejält på bakbenen.

    SvaraRadera