onsdag 8 april 2009

Skapa något eget-boost

Jag är en pysslig människa. Älskar högtider som jul, påsk, midsommar och halloween - allt för att få fira och dekorera och pynta. Kräftskivor, födelsedagar, nyår... listan kan bli hur lång som helst. Tänker definitivt måla ägg i påsk, får packa med mig färger och penslar till Gotland helt enkelt och ordna pysselstund med pojkvännen och svärmor.

När det inte finns någon högtid att pyssla inför är jag rätt bra på att sysselsätta mig ändå. Målargrejer, garnstickor och symaskinen förvaras nere i källaren nu för tiden på grund av platsbrist vilket gör att det känns lite omständigt att ta tag i nya projekt, men så fort jag får lite tid över vill jag ta tag i och förverkliga alla kreationer som ligger och trängs inne i hjärnan.
Hade jag en Hello Kitty-symaskin skulle jag låta den stå framme som söt inredningsdetalj i lägenheten. Tänk vilket dubbelt lyckorus att ha tillverkat något eget, och dessutom på den här maskinen!

2 kommentarer:

  1. Men titta vad kul! Har du dragit igång eget!
    Jag hoppas allt är bra med dig, så får vi försöka ses snart, du, jag och Becka! (som en liten ledtråd vem jag är!) =)

    Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Jaaa, vi måste träffas snart! Vi kan väl Facebooka fram ett datum typ nästa vecka? Hoppas allt är bra på reklambyrån, här rullar det på för fullt, jättekul! Kram!

    SvaraRadera