torsdag 28 maj 2009

Nyheter hos Nike

Hälsade på AWB i eftermiddag för ett möte med gulliga pr-Sandra och Nike-Sara. Sara presenterade dels nya skon Lunarglide och lite nya produkter från Nike women eftersom jag var bortrest när pressträffen hölls för ett par veckor sedan. Gillar när företagen går ut hos kunderna och frågar vad de vill ha. Modellen Lunarglide är lätt och stilren men ändå högteknologisk för att anpassa sig efter tjejers löpsteg med förstärkning i hälen (så att foten inte glider) och på utsidan av foten där vi annars tenderar att "glida ut" lite. Kände inuti och skon var otroligt mjuk och fri från sömmar. Ska bli kul att testa den när den kommer ut!

Enda kruxet är att den är så vit och snygg, så det kan kännas tråkigt när den blir smutsig. Saras tips för alla som behöver rengöra sina träningsskor är att aldrig, aldrig köra dem i tvättmaskinen, utan att låta dem torka och sedan borsta av smutsen försiktigt.
Lunarglide kommer att kosta 1199 kronor när den kommer ut i butik, helt okej för en högteknologisk träningssko tycker jag. Sandra hade fixat en härlig frukttallrik inför mötet, lyxigt med ananas och melon...

Passade på att kika i showroomet också på alla nya produkter och skor som är ute i butik nu, och en del som kommer senare i sommar. Hittade ett par grymma rosa löparshorts för den modige och en fin turkos löparjacka. Träning i färg är så mycket roligare, och är det något märke som är bra på färg så är det Nike.

Älskar de här picknick-rutiga gympaskorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar