onsdag 27 maj 2009

Håll formen under semestern

Sommaren är härlig härlig men farlig farlig. Dina inför beachen-ansträngningar blåses bort ganska snabbt av partyn med god mat och dryck, mängder av glass och en rätt lat livsstil. Här kommer några tips på vad du kan göra för att hålla formen under semestern:

* Drick vatten i stället för läsk eller iste. Släng i lite bär som till exempel hallon för att smaksätta, vispa och låt stå över natten i kylen. Svalkande och jättegott!

* Gå upp tidigt på morgonen och passa på att träna när det fortfarande är svalt ute. En rask morgonpromenad på tre kvart till en timme är grymt effektivt.

* Köp ett gummiband och använd när helst tiden passar. Tar inte stor plats i resväskan och kan användas både ute och inne.

* Skippa färdigköpt potatissallad till grillningen och gör din egen i stället med olivolja, senap, rödlök, purjolök, vinäger, salt och peppar. Både gott och nyttigt!

* Gör som barnen och frys in dina egna isglassar. Fun light är perfekt att hälla i, fruktigt och sockerfritt. Pimpa glassen med bitar av färsk frukt om du vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar