torsdag 14 maj 2009

Kafferep hos odd molly

Hur ofta är det man blir bjuden på kafferep nu för tiden? oll molly kom på den briljanta idén att lansera sin nya kroppsvårdsserie ute i bersån på oll molly-butikens baksida, och slog en riktig fullträff! Rabarbersaft, fina kakfat med dignande läckerheter och supergoda drinkar serverades i trädgården som hade pyntats med blommor, vita skynken och odd mollys kläder. Produkterna presenterades i ett ställ och man fick dofta, smörja och kleta för att få en känsla för det välbefinnande som serien tribute by odd molly vill utstråla.

En självklar hit, tycker jag. Bara grejen att hippa märket odd molly börjat göra hudvård kommer locka en hel drös nyfikna köpare. Att produkterna sedan är fina att titta på, luktar gudomligt och dessutom innehåller härliga ingredienser med en bas av silke och bomull som gör huden babymjuk, kommer att göra märket till en av sommarens favoriter, var så säker. Ett utvalt sortiment kommer att kunna köpas i odd mollys butiker, och på webbshopen Eleven.se inom kort, och sen i augusti kommer den ordentliga lanseringen. Rekommenderar verkligen det här märket, man blir glad av deras produkter. Precis som man ska bli av hudvård. Får du chansen att lägga vantarna på ett body butter kommer du inte att bli besviken...

Drinken som serverades kommer helt klart att bli sommarens hit. Så god! Erik i baren hade komponerat den själv, och jag var tvungen att be om receptet:
4 cl Xanté
4 cl citronjuice
3 cl sockerlag
en halv cl ingefära (gärna i juiceform, men muddlad går bra)
Drinken går under namnet Xanté Ginger Martini och kan inhandlas i baren på Hotellet i Stockholm om du inte vill ge dig på att göra en själv. Sommar i ett glas, mmm....

2 kommentarer:

  1. Jag var också där idag, det var väldigt trevligt :)

    SvaraRadera
  2. Ett perfekt sätt att spendera en solig eftermiddag i staden, att dra sig undan till en innergård fylld av blommor, rosa saft och härlig stämning. Tror det var fler än vi som gillade det!

    SvaraRadera