måndag 18 maj 2009

Ännu ett lopp i sommar

Augusti månad kommer inte innebära någon lugn och ro för mig har jag insett. Har redan berättat att jag ska springa Tjejmilen den 31:a, och simma i Stockholm Mazda Triathlon den 23:e. Och nu har jag även signat upp mig för att springa Midnattsloppet med Nike den 15:e. My gosh vad vältränad jag kommer att vara efter all denna laddning... Man ska våga satsa högt har jag fått lära mig, och det gör jag nu. Midnattsloppet är alltså också ett 10 km-lopp som går genom Söder i Stockholm mitt i natten, hörs på namnet men ville bara klargöra. Verkar jäkligt kul faktiskt, tror det passar mig som är kvällsmänniska.

Är glad och nöjd efter att ha varit på gymmet en sväng och upptäckt att jag fortfarande klarar av att springa 5 km utan att vila, det trodde jag inte... Så Vår Ruset nästa vecka borde kunna klaras med hedern i behåll. Ingen supertid kanske, joggade på 33 minuter, men det kanske jag kan förbättra med en procent eller två om jag ligger i den här veckan. Första löpträningen med Nike är på onsdag, så där kan jag kanske snappa upp några bra tips!

Nu ska jag stressa iväg på en middag på favoritstället Hommus. Är grymt sugen på libanesiskt, så det passar ju bra!

2 kommentarer:

  1. Jaha. Kul för dig då att du kan springa fem kilometer utan att dö. Det kan inte jag. Och jag har inte sprungit på typ tre veckor. Ja, vad kul det ska bli med Vårruset! Inte.
    Kram från en bitter Jonna

    SvaraRadera
  2. Äh, vad är det här för inställning? Vi kan väl ta en runda ihop i helgen?
    Puss!

    SvaraRadera