fredag 22 januari 2010

Träningens baksida...tvättmaskinerna!

Jag märker alltid av när jag haft en riktigt effektiv träningsvecka, då är tvättkorgen dubbelt så full av tvätt eftersom det ligger extra mycket svettiga träningskläder och handdukar där i. Gud, jag är så trött på att tvätta! I det här hushållet tenderar vi att skjuta upp det tills tvättkorgen svämmar över och man får börja fylla på den i ikea-kassar. Suck, att tvätta är bland det tråkigaste jag vet.

Sopsortering är inte heller särskilt skoj, men jag gör det - för miljöns och samvetets skull. Eftersom jag ska ha ett gäng tjejkompisar över ikväll på middag och drinkar måste jag göra mig av med alla gamla äggkartonger, tidningspapper och pantflaskor som står samlade i köket, så antar att jag inte har så mycket val. Det är dags. Att sortera soporna. Känns extra tungt och tråkigt eftersom jag har ont i armarna efter träningen igår kväll. Jag veeeeet att all fysisk aktivitet räknas och att det här faller under kategorin "vardagsmotion". Men det är bara så tråkigt. Hellre bära vikter på gymmet än tidningar till pappersinsamlingen.

3 kommentarer:

  1. I hear ya, typiskt att tvätta är så tråkigt när svettas är så skoj, ... :)

    SvaraRadera
  2. Eller hur... Men i det långa loppet är det helt klart värt det. Vissa gym har ju en modell där du får betala en extra summa och får fri tillgång till handdukar, träningkläder osv på själva gymmet = ingen tvätt hemma! Men jag skulle nog ändå tröttna på det, vill ju träna i mina egna kläder som jag gillar och trivs i. Och kan variera!

    SvaraRadera
  3. tvätt är nog bland det värsta jag vet oxå... och här består oxå halva tvättkorgen efter bara ngn dag mest av träningskläder! Om man inte vill tvätta varje vecka blir det dyrt med nya träningskläder hela tiden så det får väl vara värt smällen ;)

    SvaraRadera