måndag 25 januari 2010

Pressmöte för afrikansk wellness

Jag är en sucker för produktserier som tänker helhet - där både kropp och sinne ska bli berörda. Nya SabiSands från DharmaZone är en sådan serie, med lyxiga produkter byggda på ekologiska afrikanska ingredienser, som gärna ska användas vid en spabehandling på salong men funkar lika bra hemma i badrummet för den dagliga rutinen.

Känner fortfarande doften på huden från den sköna oljan, Eco Face Booster, med arganolja, jojobaolja och karoten. Andra produkter lanseras med hibiskus, aloe vera, rött te... Och behandlingarna har sköna namn som Eco African Smiley Face (hur underbart låter inte den ansiktsbehandlingen?!), Eco African Happy Feet eller Eco African Vigorous Hair. Återkommer med ett litet omdöme när jag testat några av produkterna ett tag - har höga förväntningar nu efter morgonen med presentationer och demonstration.

Namnet SabiSands är i själva verket en liten del av Krugerparken, en av de bästa platserna för att uppleva kraften i Afrikas natur.

Smarrig frukost med fräscha juicer och smoothies (från Blueberry som jag älskar!) och goda mackor. Du lyssnar lättare och du är glad i magen :-)

Nya produktserien med något för både ansikte och kropp och inte minst dina sinnen.

Kayo (som bytt bana från att vara artist till spa- och hudterapeut) har arbetat med DharmaZone vid framtagandet av designen av behandlingarna, och demonsterade hur en ansiktsbehandling kan se ut. Blev lite avis, ville ju helst ligga där själv...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar