tisdag 26 januari 2010

Löpningens dag idag!

Budskapet sprids runt i träningsbloggar och dyligt att den 26:e januari har utsetts till Löpningen dag. Alla som vill kan haka på att fira på ett antal ställen runt om i landet, där löpare av olika nivå samlas för att springa tillsammans och helt enkelt hylla löpningen. Låter ju som ett grymt kul koncept, får se om jag skippar spinningen och hänger på där i stället...

Om du bor i Stockholm ska du komma till Humlegården mellan 17.30-19, du kan hoppa in i löpningen när som helst. Banan kommer att gå runt, runt i Humlan så länge man orkar och vill. Bär reflexväst för att visa att du hör till gänget! (hjälp - själv har jag ingen - får man inte vara med då? - kanske inte anses vara tillräckligt seriös löpare om man inte äger en väst...)

Läs mer här och som sagt, liknande grejer anordnas i Göteborg, Halmstad och Malmö. Kan du inte komma till någon av de platserna så stick ut och spring ändå. Hylla löpningen kan man göra var som helst!

Här är jag supertaggad inför Vårruset förra året, för mig blir löpningen automatiskt tio gånger roligare när det är ett event runt omkring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar