tisdag 2 februari 2010

Dynamic training

Inledde lördagen på konventet med en timmes Dynamic Training, ett grymt roligt men otroligt tufft pass som Nike har tagit fram. Stora salen fylldes med cirka 250-.300 laddade personer som var redo att svettas, och det fick vi verkligen... Passet handlar om dynamiska övningar där du jobbar hårt i intervaller och inspireras av hur eliten själva tränar sig till toppformen. Eftersom hela passet kördes i lag med inslag av tävlingsmoment så var det riktigt peppig stämning, och man gav verkligen allt eftersom man inte ville att laget skulle få kollektiv bestraffning i form av upphopp och armhävningar. Varje sekund som du väntade på din tur i kön eller som intstruktörerna gickigenom en ny övning hölls fötterna igång med jumping jacks, och efter typ en halvtimme hade jag blodsmak i munnen. Men på ett bra sätt!

Topphälsas chefredaktör Frida, Pingis från Passion for business och jag studerade dagens schema tillsammans med Sara från Nike.

Ett gäng frivilliga fick köra Dynamic-passet uppe på scenen till allmän beskådan. Bra pepp för oss andra nere på golvet!

Som sagt, kul med lag- och tävlingsmoment. Du kan ju inte svika dina teammates utan ger allt!

Lagbild av alla hårt kämpande journalister efter passet, sjukt svettigt men vi ser glada ut ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar