onsdag 17 februari 2010

Pressträff med Nike

Morgonens event på Metropolis Gym var trevligt som vanligt. Ett gäng journalister och bloggare var inbjudna för att kika på, och testa, vårens nyheter för Running och jag är inte besviken. "Don't think - run!" är budskapet som alla ska ta till sig, och behöver du motivation så är det bara att joina världen största löparcommunity Nike+. I Sverige använder sig tydligen 31 000 löpare av funktionen, och 25 000 av dem håller igång även under vintern, riktigt imponerande. På tal om vinterlöpning så fick ju de tuffaste i gänget ge sig ut i snön för en runda med Malin Ewerlöf i Humlegården, medan vi andra stannade kvar i gymmet för att testa skon på löpbandet.

Tyckte du att Lunarglide som slog sig in på skotopplistan i somras var liten och lätt? Då ska du testa nya Lunarelite! Sprang en del i Lunarglide men var aldrig sådär extremt imponerad som alla andra, men efter att ha traskat runt (och sprungit en minivända på bandet) i Lunarelitedojan så kan jag säga att här är det kärlek...


Något av det roligaste med mitt jobb är alla fina och inspirerande människor jag träffar. Som Anna-Lena från Fitness Magazine och superbloggaren Terese. Passade även på att mingla runt med glada träningstjejerna Sara och Åsa, och gulliga Improve me-tjejerna Malin och Elina. Alltid roligt att träffa folk i verkliga livet som du känner igen genom bloggarna!

Ser även fram emot att få testa snygga löparjackan Womens vapor lightweight jacket, multifunktionell som funkar vare sig du promenerar, springer eller cyklar. Gänget kollar in nya kollektionen, som går i grönt för killar och orange/turkos för tjejer. Fint!

Sara från Nike intervjuade Malin Ewerlöf, hennes bästa löpartips kommer i bloggen lite senare!

Ser lite sömnig ut på den här bilden men vi får helt enkelt vinkla det så att jag tyckte det var så skönt att jag blundade. Svävade som på små moln :-)
Grejen som gör Lunar-skorna unika är just kombinationen av lightweight och support på samma gång. Massan inne i skon anpassar sig om du pronerar lite lätt och gör det på olika fötter på olika delar av löppasset, och flywire-tekniken ger fötterna bra stöd.

Drack världens största proteinsmoothie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar