måndag 12 april 2010

Walking on sunshine

Har varit ute på en låång härlig powerwalk ikväll, i solskenet. Älskar känslan av att det är vår i luften. På Gärdet doftade det gräs och jord, gruset i mitten längst med Valhallavägen knastrade sådär härligt under fötterna, på Karlavägen skuttade hundarna runt bland gamla par såväl som nyförälskade... Kom hem med full av vårkänslor men med aningen trötta ben, de behövs väckas lite försiktigt på våren, därför satsar jag inte fullt ut på löpningen än utan varvar med snabba promenader.

Det är helt enkelt en bra sysselsättning att spana vårtecken under löpturen eller promenaden. Idag på lunchen låg folk och solade på trappan till Johannes kyrka, och en flicka satt och tecknade på sitt skissblock med solen i ögonen. Det känns bra, det är sånt jag vill se. Kände mig som Lily Allen i videon till LDN, ni vet den där allt hon går förbi blir fint och härligt... Vår!

Jag powerwalk-kitade mig och klev ut på nya balkongen för en skapligt vårig bild. Hrm, saknas lite blommor i krukorna bara och lite fina kuddar. Men det kommer!

2 kommentarer:

 1. Hej Johanna!

  Har du fått vår inbjudan till vårt bloggträningsevent den 23 april?!

  Om inte så är du hjärtligt välkommen.

  Mer information hittar du på länken nedan.

  http://asaehrnholm.blogg.se/2010/march/jag-asa-fornander-och-leon-hobro-vill-bjuda.html#comment

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa!
  Vilket trevligt initiativ - jag har anmält mig nu. Vi ses nästa fredag, om du inte du ska på Blogger boot camp i helgen för då ses vi där!
  Ha det fint!

  SvaraRadera